Toegang

19 maa. tennisles
2 maa. Datums toernooien 2017
21 jan. Nieuwe tennisleraar Joep
14 jan. Clubavond gaat weer van start !
20 okt. Foto's van opening nieuwe banen 1oktober
Meest recente foto's
ZAP krant 26-04-2017
 Monique Lebon  ZAP-krant  1462x gelezen
Hier is weer de nieuwste ZAP krant

Download bestanden
ZAP krant 26-04-2017 178 KB (3569x opgehaald)
maandag 24 april 2017, 09:00 uur
Dienstenrooster 2017-2018
 Elisah Duineveld  Dienstenrooster  587x gelezen

Tijdens de afgelopen pasjesavond was iedereen weer in de gelegenheid gesteld om zich in te schrijven voor kantine- of schoonmaakdiensten. De leden die niet van deze gelegenheid gebruik hebben gemaakt zijn inmiddels ook ingedeeld.

In verband met een teruglopend aantal leden hebben we er voor gekozen schoonmaakdiensten individueel te laten doen in plaats van in duo's.  In principe krijgt iedereen een herinneringsmail,  zorg er dus voor dat je mailadres bekend is bij de secretaris van de vereniging (spijnacker@quiknet.nl). Voor vragen over kantine- en schoonmaakdiensten kun je contact opnemen met Elisah Duineveld (elisahduineveld@hotmail.com)

In bijgaand document is er per maand een aparte tab blad. Noteer je data alvast in je agenda !

We willen nogmaals benadrukken dat je zelf voor vervanging dient te zorgen als je onverhoopt toch verhindert bent!

Namens het bestuur willen we alle leden bedanken voor hun inzet en iedereen een heel fijn tennis seizoen wensen!

Download bestanden
Dienstenrooster 2017-2018 262 KB (616x opgehaald)
donderdag 13 april 2017, 20:18 uur
Indeling tennislessen
 Leon van Kooten  Algemeen  51x gelezen
Onze nieuwe tennisleraar Joep Maduro begint a.s. maandag en dinsdag met zijn jeugd en senioren lessen. De indeling van zijn lessen zijn te vinden via : http://www.madurotennis.nl/verenigingen.html en kan je zomertraining op maandag en/of dinsdag aanklikken.  Mocht je graag willen lessen neem dan contact op met Joep om te overleggen wat de mogelijkheden nog zijn
zondag 2 april 2017, 17:28 uur
Notulen ALV
 Leon van Kooten  Bestuur  37x gelezen
De afgelopen Algemene Leden Vergadering van 22 maart j.l. was redelijk goed bezocht.  We hebben terug gekeken op het afgelopen jaar, met name over de goed verlopen renovatie.  Tevens hebben we  vooruit gekeken naar dit jaar waar o.a. de vervanging van de koelvitrine in de kantine plaats gaat vinden.  Cees Huiberts is afgetreden en bedankt voor zijn bestuursfunctie penningmeester, Esther Bouwman gaat hem opvolgen. Margot van Lierop is afgetreden en bedankt voor haar bestuursfunctie junioren, zij gaat de bestuursfunctie senioren op zich nemen. Voor de bestuursfunctie junioren zijn we nog steeds dringend op zoek naar een kandidaat. De notulen van de ALV kunnen opgevraagd worden bij Sonja Pijnacker, mail spijnacker@quicknet.nl
zondag 2 april 2017, 17:27 uur

tennisles
 Sonja Pijnacker  Algemeen  86x gelezen

Tennisles

Na een geslaagde kennismaking met onze nieuwe tennisleraar Joep Maduro is het vanaf nu

mogelijk om je op te geven voor de zomerlessen. Joep gaat lesgeven bij ons op de maandag en de

dinsdag. De inschrijfformulieren hiervoor kan je vinden op zijn site www.madurotennis.nl.

zondag 19 maart 2017, 16:19 uur
Datums toernooien 2017
 Leon van Kooten  Toernooien  82x gelezen

Hierbij de datums van onze toernooien voor dit jaar:

17 t/m 19 maart  : Dubbel clubkampioenschappen

24 juni t/m 2 juli : Open Zwaluw Toernooi

9 t/m 19 september : Oude Zwaluw Toernooi

21 t/m 29 oktober:  Amazing Kids Toernooi

Elke zaterdag vanaf 7 oktober : Indoor Zwaluw Toernooi

donderdag 2 maart 2017, 20:06 uur
Nieuwe tennisleraar Joep
 Leon van Kooten  Bestuur  162x gelezen

We zijn verheugd jullie mee te delen dat we vanaf 1 april een nieuwe tennistrainer, Joep Maduro, hebben gecontracteerd.  Joep is een vrolijke, enthousiaste en ervaren tennistrainer.  In Joep denken we  een echte verenigingstrainer gevonden te hebben, die zowel onze jeugd, beginners en gevorderden,  goed en met plezier tennistraining kan geven. Joep, woonachtig in Den Helder,  heeft bij zijn (vorige) tennisverenigingen o.a. bij Deuce en Topspin,  bewezen een langdurige samenwerking aan te kunnen gaan.

Kortom we denken in Joep een prima tennistrainer te hebben gevonden die een positieve impuls aan onze vereniging kan geven en onze leden meer tennisplezier kan geven.

Zie hierboven foto met Joep.

We zijn van plan binnenkort een open middag te houden waarin de jeugd en senioren, zowel leden als niet leden, kennis met hem kunnen maken. Zodra we meer informatie hierover hebben zullen we het jullie meedelen.

Bestuur ZAP Tennis

zaterdag 21 januari 2017, 13:35 uur
Clubavond gaat weer van start !
 Leon van Kooten  Algemeen  137x gelezen

Patrick Vonderbank heeft aangegeven de clubavond weer proberen op te gaan zetten. De bedoeling is om dit om de week op vrijdagavond vanaf 20.00 uur te houden, met ingang vanaf 20 januari. Deze clubavond is voor alle leden van ZAP Tennis van jong tot oud en van beginners tot gevorderden. Na afloop is de kantine nog open om gezellig na te zitten.

zaterdag 14 januari 2017, 15:03 uur
Foto's van opening nieuwe banen 1oktober
 Leon van Kooten  Algemeen  252x gelezen

Hierboven staan de foto's van de opening van de nieuwe banen van 1 oktober. We kunnen terug kijken op een prachtige dag en avond met een mooi resultaat. Maar liefst 13 personen hebben zich opgegeven voor de proeflessen bij Jack.

Iedereen die hier aan mee heeft geholpen hartelijk dank hiervoor.

donderdag 20 oktober 2016, 12:27 uur
Vegen na tennissen
 Leon van Kooten  Bestuur  222x gelezen

Het zand op de banen moet verder inzakken, dit heeft tijd nodig. Wij vragen jullie hierbij vriendelijk om na het tennissen de banen te vegen. Harry heeft hier 4 matten voor gemaakt. Willen jullie deze matten dan tussen baan 1 en 2 en de ander tussen baan 2 en 3 leggen zodat je er geen last van hebt. Bedankt voor jullie medewerking