Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
20 okt. Foto's van opening nieuwe banen 1oktober
16 okt. Beschikbaarheid tennisbanen ivm Amazingkids
10 okt. Vegen na tennissen
2 okt. Volle Bak opening nieuw park
28 aug. Update renovatie week 8
22 aug. Update renovatie 6e en 7e week
7 aug. Update renovatie 5e week
31 jul. Update renovatie 4e week
25 jul. Update renovatie 3e week
10 jul. Update renovatie
5 jun. 3 * Kampioen voorjaar
8 mei Vorderingen renovatie nieuwe tennisbanen
17 maa. Dienstenrooster 2016-2017
25 feb. Verslag Algemene Ledenvergadering 22 februari
28 jan. Plan voor renovatie nieuwe banen
16 dec. Aanmelden nieuwe leden
25 okt. Verslag Amazingkids 2015
23 aug. Nieuwe dakplaten terras
8 jul. Jeugd kan ook 's avonds tennissen
26 okt. Nieuwe VCL
15 maa. Korting REUS sport
16 dec. Richtlijnen bespeelbaarheid van onze tennis banen
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
DSC06014.JPG
DSC06011.JPG
DSC06008.JPG
Meest recente foto's
Foto's van opening nieuwe banen 1oktober
 Leon van Kooten  Algemeen  1x gelezen

Hierboven staan de foto's van de opening van de nieuwe banen van 1 oktober. We kunnen terug kijken op een prachtige dag en avond met een mooi resultaat. Maar liefst 13 personen hebben zich opgegeven voor de proeflessen bij Jack.

Iedereen die hier aan mee heeft geholpen hartelijk dank hiervoor. 

donderdag 20 oktober 2016, 12:27 uur
ZAP krant 19-10-2016
 Monique Lebon  ZAP-krant  1239x gelezen
Hier is weer de nieuwste ZAP krant

Download bestanden
ZAP krant 19-10-2016 131 KB (2932x opgehaald)
maandag 17 oktober 2016, 08:30 uur
Beschikbaarheid tennisbanen ivm Amazingkids
 Leon van Kooten  Toernooien  14x gelezen

Beste leden

Zoals waarschijnlijk bij iedereen wel bekend is vandaag(zondag) ons open jeugd toernooi (Amazingkids) begonnen. 87 kinderen variërend van 6 tm 18 jaar gaan hun partijen spelen op ons prachtige complex.

We zijn wederom erg blij met het aantal kinderen die mee doen, gezien de jeugdtoernooien die over het algemeen terug lopen in animo. Er zijn zelfs spelers uit Franeker, Amsterdam en Texel.

De banen zijn de hele week bezet op de volgende dagen/tijden:

Maandag en dinsdag starten wedstrijden 10.15. Om 17.45 gaan de laatste partijen erop.

Woensdag starten we 9.45 en gaan om 19.00 de laatste kids erop.

Donderdag starten we 9.00 en gaan 17.45 de laatste kids erop.

Vrijdag starten we 9.00 en hopen we om 20.00 klaar te zijn ivm het Dames competitieteam die dan starten.

Zaterdag is een relatief korte dag, 15.15 starten en 17.45 de laatste partijen.

Zondag finale dag starten we 11.30 en gaan om 15.15 de laatste partijen beginnen.

De banen zijn dus minder beschikbaar voor vrij tennissen, als de laatste wedstrijden van de dag gespeeld zijn, kan er weer vrij getennist worden.

We gaan er een gezellige week van maken. Kom gerust een keertje kijken.

Groetjes de toernooicommissie, Rene, Peter, Mette, Martine, Margriet en Linda


zondag 16 oktober 2016, 21:17 uur
Vegen na tennissen
 Leon van Kooten  Bestuur  15x gelezen

Het zand op de banen moet verder inzakken, dit heeft tijd nodig. Wij vragen jullie hierbij vriendelijk om na het tennissen de banen te vegen. Harry heeft hier 4 matten voor gemaakt. Willen jullie deze matten dan tussen baan 1 en 2 en de ander tussen baan 2 en 3 leggen zodat je er geen last van hebt. Bedankt voor jullie medewerking


maandag 10 oktober 2016, 18:35 uur


Volle Bak opening nieuw park
 Leon van Kooten  Algemeen  35x gelezen

Op zaterdag 1 oktober 2016 heeft ZAP Tennis het nieuwe tennispark geopend. Onder flinke belangstelling van leden, oud leden en mogelijk toekomstige leden of andere geïnteresseerden, is er een mooie start gemaakt op het nieuwe tennispark.  Het terras zat plezierig vol. In een heerlijk najaarszonnetje is er de hele middag op de baan getennist. Op een actieve en speelse manier heeft iedereen, op zijn of haar eigen niveau, meegedaan met een tweetal tennisevents, deels georganiseerd door de tennisleraar Jack van Hofwegen.Vele nieuwere mensen toonde interesse om lid te worden, zij hebben dan ook een goody bag ontvangen met daarin een speciale aanbieding voor 5 proeflessen, hieronder kan je deze aanbieding downloaden. 

 In de gezellig versierde kantine werd ook de inwendige mens goed verzorgd. Leden hebben  zelf de catering verzorgd. ’s Avonds was het de beurt aan de jeugd. Ook zij hebben deelgenomen aan een tennisevent. Bovendien speelden zij ook een grote rol bij de officiële opening van het park. Met elkaar hebben zij een papieren lint stuk gespeeld ; daarmee was de opening een feit. Opper parkbeheerder Harry Straathof werd nog eens extra in het zonnetje gezet. Een laantje in het park is naar hem vernoemd ; ‘t Straathofje.

Na het officiële gedeelte is er tot in de kleine uurtjes feest gevierd.  Zo komt er binnen de vereniging een eind aan een periode van hard werken met elkaar. De algehele conclusie is dat het tennispark klaar is voor een hele generatie nieuwe spelers.Download bestanden
Speciale aanbieding nieuwe leden 89 KB (38x opgehaald)
zondag 2 oktober 2016, 18:43 uur
Drone foto's van ons park
 Leon van Kooten  Algemeen  52x gelezen

Onze tennis buurman Kevin Borst heeft afgelopen zaterdagmiddag prachtige foto's met zijn drone gemaakt van ons nieuwe park, zie hierboven. Je kan goed zien dat de nieuwe banen net zijn geveegd.

Kevin bedankt ! 

woensdag 7 september 2016, 19:51 uur
Update renovatie week 8
 Leon van Kooten  Algemeen  74x gelezen

Jawel de tribune achter baan 3 is geplaatst en het zier er fantastisch uit. Deze tribune is tot stand gekomen door Fred Groot (afdekplaten via zijn werk bij Eriks) en Marc Brekelmans (frame van dugout via zijn werk bij Arcolux).  Ron Ligthart heeft het mestelwerk en fundering hiervoor gedaan. Mannen heel veel dank hiervoor en hier kunnen we nog lang plezier van hebben.

Op het terras hebben we de tegels opnieuw gelegd en zijn de hekken terug gezet. We hebben een stuk groter terras gekregen en er zitten geen oneffenheden meer in.

Verder hebben we bij de ingang een deel van de bomen en struiken gesnoeid en is heel wat afval naar Schagen gebracht.

Aankomende week gaan we nog wat kleinere klussen aanpakken om het geheel af te maken voor het oude zwaluw toernooi. Met name zijn er nog een paar schilder klusjes, dus mocht je overdag tijd hebben meldt je dan bij Harry.

Morgen wordt de eindkeuring van de banen gedaan.

Let wel dat vanmiddag en vanavond de banen en kantine verhuurd zijn, dus dan kan er niet vrij getennist worden.

Gr. Leon


zondag 28 augustus 2016, 10:13 uur
Update renovatie 6e en 7e week
 Leon van Kooten  Algemeen  80x gelezen

 

Nadat de hekkenbouwers hun klus hadden geklaard,  bleven er voor ons nog de nodige werkzaamheden over. Het Ronselaarspad hebben we opgeknapt en de klinkers weer netjes aangesloten tegen het nieuwe hekwerk van de banen.

 

De strook grond tegen de woningen van de Poldermanstraat is ook opgeknapt. Dit is gebeurd onder leiding van Dienstverleningsbedrijf Jac. De Graaf. Hierbij zijn trottoirbanden geplaatst om het hoogteverschil op te vangen.

 

Het terras is nu aan de beurt om geheel vlak gemaakt te worden. Ron Ligthart heeft de treden naar het terras gerenoveerd zodat we hier straks weer op een veilige manier gebruik van kunnen maken. Er is ook een nieuwe opgang gemaakt naar het terras en wel op de plaats van de oude berging. Het ziet er allemaal goed uit. Komende week gaan we de tegels van het terras terugplaatsen en zijn er nog verschillende andere klusjes te doen. We kunnen deze week (ook ’s avonds) nog jullie hulp gebruiken, mocht je tijd hebben laat het Harry svp weten.

 

Tevens zijn de binnen en buiten tafels door Elly opnieuw geschilderd.

We proberen ervoor te zorgen om alles klaar te hebben voor het Oude Zwaluw Toernooi, welke 10 september begint. Heb je je hiervoor nog niet opgegeven dan kan dat nog via de volgende link  ZAP Oude Zwaluw 40+ toernooi 2016


Hierboven staan weer wat foto’s van de afgelopen week.


Gr. Harry


 

 3333

 

 

 

 

 

 

 

 
 

maandag 22 augustus 2016, 19:36 uur
Update renovatie 5e week
 Leon van Kooten  Algemeen  114x gelezen

Afgelopen week hebben de hekwerkbouwers en stratenmakers hun laatste klussen op ons park gedaan en hebben ze al hun spullen en rommel mee genomen. Ze hebben dan ook goed werk geleverd en Harry heeft goed met hun samen kunnen werken. Inmiddels zijn ook de scoreborden geplaatst. We krijgen een park wat we voor ogen hadden en die nog vele jaren mee kan. Alleen door de keuring van de vele kunstgras banen kan de eindkeuring bij ons binnenkort nog niet plaats vinden.

Nu moeten we zelf het zand op de banen nog beter verdelen, wat bestrating aan het Ronselaarspad herstellen, het terras renoveren en achter baan 3 nog wat straatwerk neerleggen. Mocht je overdag tijd hebben kom Harry dan helpen.

 We hadden in de planning om 3 september ons nieuwe park officieel te openen maar aangezien die dag dan ook het 70 jaar bestaan van jv de Aap gevierd zal worden en alwaar ’s middags ook tal van activiteiten zullen zijn, gaat de officiële opening 3 september dan ook niet door. De 2 weekenden daarna zijn bezet voor het oude zwaluw en 24 september wordt de veiling gehouden. Dus voorlopig willen we de opening op zaterdag 1 oktober houden. Meer informatie hierover zal binnenkort volgen.

 Het is nu zaak dat de tennisbanen een beetje ingespeeld worden, zodat straks met het Oude Zwaluw Toernooi iedereen tevreden kan zijn over de nieuwe banen. Hierboven staan weer wat foto’s van de afgelopen week op de site.

Gr. Leon


zondag 7 augustus 2016, 17:50 uur
Update renovatie 4e week
 Leon van Kooten  Algemeen  108x gelezen

Afgelopen week is er weer een hoop gebeurd op ons park, o.a. zijn ze begonnen met het hekwerk te plaatsen. Dit gebeurd door een paar specialisten die precies werk afleveren en daardoor ook wat langer werk nodig hebben. Begin volgende week gaan ze dit afmaken. Tevens zijn de tennispalen en –netten door Wijnbergen zelf geplaatst en hebben ze nog meer zand op de banen gebracht. Doordat het de afgelopen dagen heeft geregend kunnen we het zand nog niet echt goed verdelen, dit zal de komende tijd gebeuren. Tevens heeft Ron het muurtje voor de dug out achter baan 3 afgemaakt. Afgelopen vrijdag is ook de nieuwe berging, met hulp van kraanbedrijf JKV, hartelijk dank hiervoor,  geplaatst.

Met de dag komen we een stukje bij het beoogde resultaat, het ziet er in ieder geval al prachtig uit. Aankomende week zal ook de eindkeuring van de banen plaats vinden.

Wijnbergen gaf ook groen licht dat we mogen gaan tennissen. Dus wil je tennissen dan kan het, al zal alles nog niet compleet zijn, o.a. moeten de scoreborden nog geplaatst worden, is het hekwerk nog niet af etc, maar wil je de nieuwe banen proberen dan kan het.

Mocht je ook je steentje bij willen dragen aan deze renovatie, kom dan gerust langs er is genoeg te doen.

Hierboven staan weer prachtige foto’s van de afgelopen week.

Gr. Leon


zondag 31 juli 2016, 16:10 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 AANMELDEN NIEUWE LEDEN
 Algemeen
 Bestuur
 Dienstenrooster
 Jeugdnieuws
 PR & Sponsoring
 Seniorenactiviteiten
 Toernooien
 Uit de kantine
 Website
 ZAP-krant
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Jongens