Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
25 sep. Inschrijven jeugdtoernooi AmazingKids
21 sep. Inschrijven Tennisevent
17 sep. Opgeven winterlessen
12 sep. Prestatie Plus Pakket
12 sep. Interne competitie
10 sep. Uitnodiging opening banen ZAP Tennis
4 sep. Zaterdag 1 oktober opening nieuwe banen
28 aug. Update renovatie week 8
22 aug. Update renovatie 6e en 7e week
7 aug. Update renovatie 5e week
31 jul. Update renovatie 4e week
25 jul. Update renovatie 3e week
10 jul. Update renovatie
5 jun. 3 * Kampioen voorjaar
8 mei Vorderingen renovatie nieuwe tennisbanen
17 maa. Dienstenrooster 2016-2017
25 feb. Verslag Algemene Ledenvergadering 22 februari
28 jan. Plan voor renovatie nieuwe banen
16 dec. Aanmelden nieuwe leden
8 nov. Opbrengst DEEN actie
25 okt. Verslag Amazingkids 2015
23 aug. Nieuwe dakplaten terras
8 jul. Jeugd kan ook 's avonds tennissen
26 okt. Nieuwe VCL
15 maa. Korting REUS sport
16 dec. Richtlijnen bespeelbaarheid van onze tennis banen
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
GOPR1198.JPG
GOPR1196.JPG
GOPR1195.JPG
Meest recente foto's
ZAP krant 28-09-2016
 Monique Lebon  ZAP-krant  1217x gelezen
Hier is weer de nieuwste ZAP krant

Download bestanden
ZAP krant 28-09-2016 158 KB (2852x opgehaald)
maandag 26 september 2016, 08:00 uur
Inschrijven jeugdtoernooi AmazingKids
 Leon van Kooten  Jeugdnieuws  18x gelezen

In de herfstvakantie (15 t/m 23 oktober) zal voor de 6e keer het AmazingKids Open jeugdtoernooi van start gaan bij ZAP Tennis in Breezand. Iedereen van 10 t/m 18 jaar mag meedoen aan dit gezellige toernooi. Op woensdag 19 oktober zijn alle kinderen van 6 t/m 11 jaar uitgenodigd voor het rode en oranje event.  Dit is speciaal voor de jongste tennisspelers. Zij kunnen dan in het enkelspel meedoen op mini of driekwart banen.

Wil je een sportieve herfstvakantie dan is dit je kans. De kunstgrasbanen bij de club zijn gloednieuw en er is  voor de toeschouwers een nieuwe tribune bij baan drie. Schrijf je nu in voor de enkel, de dubbel en/of het gemengd dubbel en dan we gaan er samen een super leuk toernooi van maken. Inschrijven kan via toernooi.nl tot 7 oktober.

De toernooicommissie,

v.l.n.r. René Hoep, Mette Kramer, Martine Nielen, Linda Vlaming, Margriet de Graaf en Peter Vonderbank


zondag 25 september 2016, 12:15 uur
Inschrijven Tennisevent
 Leon van Kooten  Algemeen  31x gelezen

Heb je al een niet-lid (het mogen er ook meerdere zijn) uitgenodigd om aanwezig te zijn op het tennisevent op 1 oktober? Als je hieronder de uitnodiging download zie je het programma. 

Schrijf jullie in voor 25 september bij zaptennisevent@hotmail.com


Download bestanden
Uitnodiging opening banen ZAP Tennis 837 KB (53x opgehaald)
woensdag 21 september 2016, 00:07 uur
Opgeven winterlessen
 Leon van Kooten  Algemeen  22x gelezen

Het najaar komt er weer aan dus tijd om te oefenen voor de voorjaarscompetitie

Je kunt je weer gaan opgeven voor de winterlessen 2016/2017

De inschrijving gaat via mijn website www.tennis-leraar.nl.

Hoop dat jullie weer allemaal komen en dat ik jullie nog wat kan leren op technisch en tactisch gebied.

 

Met vriendelijke groet,

Jack van Hofwegen


zaterdag 17 september 2016, 18:11 uur


Prestatie Plus Pakket
 Leon van Kooten  Algemeen  32x gelezen

Vanaf half november biedt onze tennisleraar Jack van Hofwegen dit keer op de donderdagavond vanaf 20.00 uur het Prestatie Plus Pakket (PPP) weer aan. Vorig jaar was de cursus goed bevallen alleen was de vrijdag avond voor vele toch echt een “gezinsavond”. 

 

Je krijgt in 10 lessen, die met name zijn gericht op tactiek, in een groep van 8 of 12 personen op 2 of 3 banen. Dit hangt af van het aantal inschrijvingen, indien dit er meer dan 8 zijn gaat Jack langer door. Voor meer informatie zie http://www.tennis-leraar.nl/cursussen/senioren, optie 5 Competitie training. Hier kan je je ook aanmelden en evt. aangeven (als je dat al weet) met wie je in een groep ingedeeld wilt worden. Indien je je individueel opgeeft word je zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld.

 

Bij voldoende aanmeldingen kan er na afloop nog wat gedronken worden in onze kantine. Dus geef je op voor een goede tennistraining en een gezellige avond.


maandag 12 september 2016, 18:23 uur
Interne competitie
 Leon van Kooten  Algemeen  34x gelezen

Interne competitie najaar 2016
Zoals voorgaande jaren organiseren we weer een interne competitie op de maandag en dinsdag avond met wedstrijden om 19:00 en 20:00 uur. Bij veel inschrijvingen kan eventueel om 21:00 ook gespeeld worden maar alleen wanneer het echt niet anders kan. De competitie zal 31 oktober starten en je kunt je dan ook per email opgeven tot t/m 16 oktober bij Ronald jstekelenburg@quicknet.nl.

Nieuw is het beperkt toelaten van jeugd van 14 jaar (in 2016) en ouder. Uiteraard zal met de indeling rekening gehouden worden met leeftijd en sterkte. Net als voorgaande edities is er ook behoefte aan reserves, dus bij beperkte beschikbaarheid is dat zeker een mogelijkheid. Bij beperkte beschikbaarheid kun je ook met iemand anders samen onder één naam inschrijven en dan onderling de wedstrijden verdelen. In dat geval kun je wel meedoen terwijl je beperkt beschikbaar bent. Bij de interne competitie is het de bedoeling dat je een uur speelt met wisselende spelers van verschillende sterkte. Bij een ongelukkig aantal deelnemers komt het soms voor dat je een keer een week niet speelt.

Inschrijven met de volgende gegevens: Naam, telefoonnummer, sterkte en beschikbaarheid. Om roulatie over de tijden en dagen mogelijk te maken is een minimale beschikbaarheid van twee uren vereist. Als je niet alle weken beschikbaar bent kun jij je toch inschrijven want ik kan proberen een combinatie te maken met een ander lid die ook beperkt beschikbaar is. Als dit niet lukt kan ik je altijd nog op de reservelijst plaatsen.

De kantine en sleuteldienst bestaat niet meer wat betekent dat de kantine dicht blijft tijdens de interne competitie. De prachtige nieuwe banen moeten veel gebruikt worden om ze optimaal te krijgen dus inschrijven! Heel veel plezier en vergeet je vooral niet op tijd in te schrijven. Met de vriendelijke groeten, Ronald Stekelenburg

maandag 12 september 2016, 18:21 uur
Uitnodiging opening banen ZAP Tennis
 Leon van Kooten  Bestuur  36x gelezen

 

Eindelijk is het dan zover, het nieuwe tennispark van ZAP Tennis. Maandenlang werd over de renovatie gesproken en de uitvoering mag er zijn. Het tennispark ligt er prachtig bij en dat moet gevierd worden op 1 oktober. 

De uitnodigingen zijn inmiddels naar de leden, oud leden, buren, sponsors en andere betrokkene van ZAP Tennis verstuurd.

Als feestcommissie hebben wij bedacht dat het ons leuk lijkt wanneer jij als lid van ZAP tennis een niet-lid meeneemt naar de opening en mee te doen met één van de tennisevents. De tennisevents zullen bestaan uit kennismaking met tennis op een interactieve manier en daarnaast worden er een aantal wedstrijden gespeeld. Daarnaast is iedereen uiteraard welkom op de officiële opening en het feest met live muziek.

Hieronder kan je de uitnodigingskaart, 2 pagina's, donwloaden (Rowa Druk en Media hartelijk dank voor de medewerking) en zie je ook het programma voor 1 oktober.


Schrijf je voor 25 september in door een mail te sturen naar zaptennisevent@hotmail.com

Vermeld daarbij wie je meeneemt!

Ook mensen die niet gevraagd zijn kunnen zich hiervoor inschrijven ! 


Tot 1 oktober…


Namens de feestcommissie van ZAP TennisDownload bestanden
Uitnodiging opening banen ZAP Tennis 837 KB (53x opgehaald)
zaterdag 10 september 2016, 14:50 uur
Drone foto's van ons park
 Leon van Kooten  Algemeen  34x gelezen

Onze tennis buurman Kevin Borst heeft afgelopen zaterdagmiddag prachtige foto's met zijn drone gemaakt van ons nieuwe park, zie hierboven. Je kan goed zien dat de nieuwe banen net zijn geveegd.

Kevin bedankt ! 

woensdag 7 september 2016, 19:51 uur
Zaterdag 1 oktober opening nieuwe banen
 Leon van Kooten  Algemeen  44x gelezen

Zaterdag 1 Oktober opening nieuwe banen

Afgelopen week is de eindkeuring van de banen geweest en op drie kleine oneffenheden na was alles goed. De aannemer was ook aanwezig en die was ook te spreken over onze samenwerking, gastvrijheid etc. We zullen dan ook binnen de begroting blijven. Afgelopen week zijn de windschermen opgehangen, is er het nodige schilderwerk gedaan en worden de laatste klussen aangepakt. Het park wordt met de dag mooier!  Dit alles onder toezicht en hebben we grotendeels te danken aan onze parkbeheerder Harry Straathof, die er de afgelopen 9 weken zowat elke dag aanwezig was. Harry wat een vakman ben je toch, heel hartelijk bedankt ! De laatste weken was Stef Berbee ook vaak aanwezig en vulde ze elkaar goed aan, Stef ook hartelijk dank.

De organisatie van de clubkampioenschappen en de feestcommissie hebben de handen ineen geslagen om 1 oktober er een groots openingsfeest van te maken. De clubkampioenschappen komen dit jaar dan ook te vervallen. Op 1 oktober worden er ’s middags 2 senioren clinics gegeven en begin van de avond een junioren clinic.  ’s  Avonds zal na de officiële opening een grootse feestavond worden gehouden met live muziek.  Binnenkort zullen de leden en oud leden de uitnodiging ontvangen en zal dit ook in de ZAP krant en op onze site vermeld worden.

Omdat dit een uitgelezen mogelijkheid is om nieuwe leden te werven, kan je ’s middags een of meerdere introducees meenemen en kan je samen met hen de tennisclinic volgen. Ga dus alvast je vrienden, familie en burenkring na wie je mee kan nemen. De geïnteresseerde introducees bieden we daarna dan ook een vervolg pakket aan.

Dus hou 1 oktober ’s middags en ’s avonds vrij en volg de site voor meer informatie.

Gr.  De feestcommissie

(Josefien, Andrea, Pauline, Bianca, Svintha, Cees, Elisah)

Email : zaptennisevent@hotmail.com


zondag 4 september 2016, 15:34 uur
Update renovatie week 8
 Leon van Kooten  Algemeen  56x gelezen

Jawel de tribune achter baan 3 is geplaatst en het zier er fantastisch uit. Deze tribune is tot stand gekomen door Fred Groot (afdekplaten via zijn werk bij Eriks) en Marc Brekelmans (frame van dugout via zijn werk bij Arcolux).  Ron Ligthart heeft het mestelwerk en fundering hiervoor gedaan. Mannen heel veel dank hiervoor en hier kunnen we nog lang plezier van hebben.

Op het terras hebben we de tegels opnieuw gelegd en zijn de hekken terug gezet. We hebben een stuk groter terras gekregen en er zitten geen oneffenheden meer in.

Verder hebben we bij de ingang een deel van de bomen en struiken gesnoeid en is heel wat afval naar Schagen gebracht.

Aankomende week gaan we nog wat kleinere klussen aanpakken om het geheel af te maken voor het oude zwaluw toernooi. Met name zijn er nog een paar schilder klusjes, dus mocht je overdag tijd hebben meldt je dan bij Harry.

Morgen wordt de eindkeuring van de banen gedaan.

Let wel dat vanmiddag en vanavond de banen en kantine verhuurd zijn, dus dan kan er niet vrij getennist worden.

Gr. Leon


zondag 28 augustus 2016, 10:13 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 AANMELDEN NIEUWE LEDEN
 Algemeen
 Bestuur
 Dienstenrooster
 Jeugdnieuws
 PR & Sponsoring
 Seniorenactiviteiten
 Toernooien
 Uit de kantine
 Website
 ZAP-krant
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Jongens